به گزارش قدس آنلاین، رئیس اداره ورزش وجوانان گفت: جشنواره پخت غذاهای سنتی و بومی محلی توسط بانوان ورزشکار شهرستان جوین انجام شد.
هاشم یزدی از برگزاری جشنواره پخت غذاهای محلی توسط بانوان ورزشکار خبرداد و افزود: هیات بومی محلی شهرستان جوین با همکاری اداره ورزش و جوانان در نظر دارد، نسبت به برگزاری یکدوره جشنواره غذاهای سنتی اقدام نماید.
وی خاطر نشان کرد: به نفرات برتر به رسم تقدیر جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.
نائب رئیس هیات بومی محلی غذاهای سنتی شهرستان جوین گفت: غذاهای سنتی شهرستان جوین شامل جوشواره، کمه جوش، شیره جوش، فرنی، یونجه پلو، کمه گردو است.
سانه سعادت تبار اظهار داشت: برای تهیه هر کدام از غذاهای سنتی روش خاصی وجود دارد، که باید این روش ها از طریق تجارب عملی کسب شود.
وی اضافه کرد: هیئت بومی محلی غذاهای سنتی آمادگی دارد، تجارب خود را بصورت رایگان در اختیار متقاضیان قرار دهد، تا متقاضیان شرکت در جشنواره غذاهای سنتی با دست پر در این جشنواره شرکت کنند.
سعادت تبار اضافه کرد: از کلیه بانوانی که در پخت غذاهای سنتی شهرستان جوین تجربه دارند دعوت می شود، دراین جشنواره بزرگ شرکت کنند.
نظر شما